Ακαδημία

 
 
 
 

Ιστορία...

 
Με έτος ίδρυσης το 1908 η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός Α.Ο....πρόκειται για το παλαιότερο εν ενεργεία αμιγώς ποδοσφαιρικό σωματείο της χώρας, δηλαδή από όσα ιδρύθηκαν με αποκλειστικό αντικείμενο το συγκεκριμένο άθλημα. Η ονομασία παραπέμπει στο λόγο Παναθηναϊκός του αρχαίου ρήτορα Ισοκράτη, ο οποίος παρουσίαζε την ανωτερότητα των συμπολιτών του Αθηναίων ως προς την παιδεία, τη δημοκρατική φύση, αλλά και τη στρατιωτική τους ισχύ που θεωρούσε ότι χρησιμοποίησαν προς όφελος όλων των Ελλήνων.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι η μία από τις μόλις δύο ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες στην Ελλάδα οι οποίες ανήκουν στους φιλάθλους τους (στα πρότυπα των ισχυρών ισπανικών συλλόγων), με την άλλη να είναι ο Άρης Θεσσαλονίκης.
 
 
 
 
 
 
 

Το Galaxy Soccer Club και το δίκτυο σχολών του Παναθηναϊκού συνεργάζονται από τον Απρίλιο του 2016...

 
 
Η σεζόν 2014-2015 βρίσκει την Ακαδημία μας με ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο. Ο Σταύρος Μαυράκης και το προπονητικό του team, ανοικοδομούν την ομάδα από την αρχή κάνοντας ριζικές αλλαγές στον τρόπο προπόνησης, νοοτροπίας και λειτουργίας της Ακαδημίας δίνοντας βάση στην τεχνική κατάρτιση των παιδιών-αθλητών μέσω νέων μεθόδων προπόνησης και εκμάθησης του ποδοσφαίρου.

Το έργο που παράγει το προπονητική ομάδα του Galaxy Soccer Club κάνει αίσθηση και από το 2016 η ακαδημία μπαίνει στο επίσημο δίκτυο συνεργαζόμενων σχολών Παναθηναϊκού και μετονομάζεται σε Παναθηναϊκός Μεταμόρφωσης.

 
Η συνεργασία του GALAXY Soccer Club με το δίκτυο σχολών του Παναθηναϊκού
 
 
 
 
 
 

Προφίλ ακαδημίας

 
 
 
 
ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - PANATHINAIKOS SOCCER SCHOOLS.

Είναι ένα δίκτυο ποδοσφαιρικών σχολών με δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα και λειτουργεί υπό την αιγίδα και με την πισοτποίηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Αποστολή του δικτύου των ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι η ολοκληρωμένη εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα ανδρωθούν ποδοσφαιρικά μέσα από μία εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία πλήρως εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του "ευ αγωνίζεσθαι" της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού, ιδανικά και αξίες που ανέκαθεν χαρακτήριζαν τη μακρόχρονη ιστορία της ομάδας του Παναθηναϊκου.

Η προπόνηση και η αγωνιστική αξιολόγηση των αθλητών του δικτύου πραγματοποιείται αυστηρά με επιστημονικές μεθόδους και οι πλέον ταλαντούχοι εξ αυτών προωθούνται στα τμήματα υποδομής και στις αγωνιστικές ομάδες του Παναθηναϊκού.
- Το Galaxy Soccer Club έχει πάρει όλες τις απαραίητες άδειες και εγγυήσεις καλύπτοντας τα στάνταρ του επίσημου δικτύου του Παναθηναϊκού απο όπου εγκρίνεται, συνεργάζεται και ελέγχεται άμεσα.
- Τα παιδιά της Ακαδημίας μαθαίνουν ποδόσφαιρο με πρόγραμμα και σύστημα, παίρνοντας τα κατάλληλα εφόδια σε κάθε ηλικιακή ομάδα. Oι προπονήσεiς είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και ανάλογες πάντα κάθε ηλικίας.
- Το προπονητικό team δουλεύει επιστημονικά και σύγχρονα πάνω σε κάθε παιδί προσωπικά.
 
 
 
 
 
 
Αναλυτικότερα για την Ακαδημία μας ισχύουν:

- Διπλοματούχοι προπονητές UΕFA.
- Ολιγομελή τμήματα.
- Συμμετοχές σε επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΟ.
- Συνεργασία με scouters εσωτερικού-εξωτερικού
- Personal Trainning
- Προπόνηση τερματοφυλάκων


Τηλέφωνο Επικοινωνίας Ακαδημίας : +306980502039
 
 
 

Προπονητές Ακαδημίας

 
Σε μια Ακαδημία το Α και το Ω είναι το προπονητικό team.

Διδάσκουν πειθαρχία, υπομονή και μεθοδικότητα στα παιδιά. Επικεντρώνονται κυρίως στην τεχνική. Δίνουν βάση στη προπονητική συγκέντρωση, με χαμηλών τόνων θετική εκπαίδευση που σκοπό έχει να τονώσει την ψυχολογία των παιδιών, την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο καθώς και την ψυχαγωγία τους.
Το ευ αγωνίζεσθαι και ο σεβασμός στον αντίπαλο είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν το club και την ακαδημία μας. Στοιχεία που πρέπει να συμβαδίζουν με την ψυχοσύνθεση των γονέων, ώστε να καλλιεργούνται και να αναδεικνύονται στα παιδιά.

Τα παιδιά μέσα από την Ακαδημία μαθαίνουν ότι με σθένος, πείσμα, εργατικότητα και συνεργασία, δεν βελτιώνονται μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά ολοκληρώνονται και σαν άνθρωποι.